اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس

کره شمالی: کمک به زلنسکی علیه یک ابرقدرت هسته‌ای قمار وحشتناکی برای آمریکاست

کره شمالی که به تامین تسلیحاتی روسیه متهم شده است، کمک مالی و نظامی هنگفت آمریکا به اوکراین را «اشتباهی وحشتناک» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 29
کد خبر: ۲۵۸۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر،  کیم یو جونگ، معاون حزب حاکم کارگران کره شمالی و خواهر قدرتمند کیم جونگ اون، رهبر این کشور می‌گوید که کمک نظامی ۸ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین «اشتباهی وحشتناک» و علیه یک ابرقدرت هسته‌ای یعنی روسیه، بازی با آتش است.

 

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا همزمان با سفر ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین به واشنگتن، از این کمک نظامی جدید رونمایی کرد و آن را کمکی برای دفاع کی‌یف از خودش خواند. در این کمک نظامی تسلیحات دوربرد نیز به چشم می‌خورد.

 

خبرگزاری مرکزی کره شمالی به نقل از کیم یو جونگ نوشت: واشنگتن در حال تشدید جنگ اوکراین است و تمام اروپا را در آستانه یک جنگ هسته‌ای قرار داده است. آمریکا و غرب نباید هشدارهای جدی روسیه را نادیده یا دست کم بگیرند.

 

وی افزود: آیا آمریکا و غرب که بی‌محابا علیه روسیه که یک ابرقدرت هسته‌ای است، با آتش بازی می‌کنند، واقعاً توان مواجهه با عواقب آن را دارند؟

 

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه هشدار داده است که در صورت هدف قرار گرفتن این کشور با موشک‌های دوربرد، می‌تواند به سلاح هسته‌ای متوسل شود و تاکید کرده است که هرنوع حمله با حمایت یک قدرت هسته‌ای علیه مسکو را حمله مشترک تلقی خواهد کرد.

 

خواهر کیم جونگ اون خاطرنشان کرد: کمک به زلنسکی برای تداوم ماجراجویی نظامی‌اش، قماری خطرناک و غیرمسئولانه و اعلام کمک نظامی ۸ میلیارد دلاری اشتباهی وحشتناک است.

 

آمریکا و غرب کره شمالی را به تامین تسلیحاتی روسیه متهم کرده‌اند. پیونگ‌یانگ و مسکو قویاً این اتهامات را رد و آن را توجیهی برای کمک هنگفت واشنگتن به کی‌یف توصیف کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار